torstai 16. lokakuuta 2014

MiruMaru eli Mira-Marie esittäytyy


Tuli tuossa mieleeni, että en ole vielä oikeastaan esittäytynyt. En tehnyt sitä koskaan Vuodatuksenkaan puolella. Osin varmasti ihan harkittu juttu ja osin taas ei.  Varmasti minusta jonkinlainen kuva piirtyy kaikkien blogi tekstieni kautta vuodesta 2009 tuolla Vuodatuksen puolella. Blogi taipaleeni on ollut valittuja paloja sieltä täältä. Mietinkin miksi olen pysynyt niin taka-alalla ja etäällä. Tuskin kukaan tulee ja puraisee, jos itsestään hieman kertoilee ja oman naamansa näyttää rohkeasti. Tulen nyt siis ulos blogikaapistani.

Olen siis 35- vuotias kotiäiti Etelä-Suomesta. Perheeseeni kuuluu pieni hieman yli 3- vuotias tyttö, aviomies ja äksy corgi. Asustelemme keltaisessa rintamamiestalossa. Olen ollut kotosalla tytön kanssa ja nyt odotan tammikuussa syntyvää perheemme kuopusta. Olen aina kirjoittanut. Nuorena päiväkirjaa ja runoja ja nyt vanhempana blogia. Valokuvaus on tullut mukaan harrastuksiin blogin myötä. Olisi ihana kehittyä hyväksi valokuvaajaksi, mutta siihen on vielä matkaa. Rakastan värejä, mutta se ei juuri näy pukeutumisessani. Kotini on huvikumpumainen keltaisine keittiön seinineen. Olohuoneessa roikkuu riipputuoli ja kalustus on melkoisen mummolaa. Koti on ehdottomasti minulle se tärkein paikka. Meillä on suuri piha, mutta en ole viherpeukalo (toivoisin, että olisin). Rakastan syksyä ja talvea. 

Tykkään näperrellä käsilläni kaikkea pientä. Minusta on kiva luoda ympärilleni jotakin hauskaa ja värikästä. Muita harrastuksia ovat kirjat ja elokuvat. Luen enimmäkseen elämänkertoja vanhoista Hollywoodin kulta-ajan tähdistä. Elokuvissa voisin käydä, vaikka joka viikonloppu. Tykkään myös kuunnella klassista elokuvamusiikkia.

Käyn aivan liian harvoin parturissa ja en osaa juuri meikata. Oma tyylini on melkoisen simppeli. Rakastan mustia vaatteita joita sitten maustan koruilla. Minussa asuu oikein pieni harakka joka pitää kaikesta kiiltävästä ja kimaltavasta. Nuorempana toiveammattejani olivat arkeologi, Neiti etsivä ja myöhemmin radiojuontaja. Minusta tuli kuitenkin isona nuoriso-ohjaaja ja olen valintaani tyytyväinen.

Haaveilen matkustamisesta ja olen ihan liian syvällinen ja pohdiskeleva. Oikea suber murehtia. Toivoisin, että osaisin elää enemmän hetkessä. Parasta minussa on sarkastinen huumorini ja ruskeat silmäni. Rakastan: merilasia, autiotaloja, kumisaappaita ja villasukkia, kynttilöitä, sadetta, tuulikelloja, majakoita, suklaata, sulkia, sipulikasveja ja tanssimista. Inhoan ydinvoimaa. Tärkeintä maailmassa on oma perhe.Tulevaisuudelta toivoisin rohkeutta voittaa oma ujouteni. Lapsilleni haluaisin antaa juuret ja siivet. Haluaisitko sinä kysyä minulta jotakin?

2 kommenttia:

 1. Näitä postauskia on aiva todella kiva lukea :)

  Blogissani on upean BPface meikkipaljetin arvonta.Toivottavasti osallistut <3
  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta palautteesta! Käyn kurkkaamassa arvontasi mielelläni!

   Poista