lauantai 11. lokakuuta 2014

Pätkä aitaa ja Ponyt

Lauantaista lähtien meillä on ollut yhden koiran sijasta kaksi karvakorvaa talossa. Martti ilahduttaa läsnäolollaan meitä viikon. Mauno parka stressaa taas mahansa huonoon kuntoon, kun ei oikein pidä muuttuneesta tilanteesta. Voi sentään. Maunolle on niin tärkeää olla se ainut ja ykkönen. Kilpailutilanne on sille pienoista myrkkyä. Sopeutuminen perheen pieneen tyttöönkin on vielä hieman kesken. Corgi on corgi ja Mauno on todellakin juuri corgi. 

Pihalla on puuhailtu puuaitaa ja kirpputorille on laputettu tavaraa. Hienolla ilmalla grilli on ollut myös käytössä. Täytynee kyllä myöntää, että miehen ollessa lomilla meillä syödään aina paremmin! Minä teen niitä tylsiä arkiruokia ja mies hienompia aterioita. Olemme siis syöneet hyvin ja jääkaappi on täynnä kaikkea ihanaa. Eilen rykäistiin herkku smoothiet jälkkäriksi: 1prk rahkaa, 1 prk jogurttia, 1 banaani ja mansikka/vadelma/mustaherukka pakastepussi 300g Nam. Viikon ruokalistalta löytyy kaikki perheen suosikit mm. Kummisedän pasta, jonka ohje löytyi kirjasta Valkokankaan herkkuja.

Viikonloppuna siirrätin 60- luvun lipaston olohuoneeseen ja yhdessä tytön kanssa järjestimme leluja kaappiin ja vetolaatikoihin. Lipasto toi kyllä pienoista helpotusta! Järjestystä on nyt helpompi pitää yllä, kun leluille on jokin järkevä säilytyspaikka myös talon toisessa päässä. Leikit eivät todellakaan pysy lastenhuoneessa ja eikä se haittaa. Leluihin on vain inhottava kompastella.


Ryhmäkuvassa Ponyt eri vuosikymmeniltä. Näitä meillä kovasti keräillään kirpputoreilta, jos vain kohdalle osuu. Suloisia otuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti