lauantai 11. lokakuuta 2014

Pienen kaapin tuunausta


Hirveä pulma. Parempi kamera on pakattu laitokselle mukaan tulevaan kassiin (vauvan kuvaamista varten) ja en löydä vanhan kameran piuhaa mistään, että saisin blogiin kuvia laitettua valmiista projekteista. Jotenkin remontin päivittäminen ilman kuvia tuntuu tylsälle. Keittiön valmiiksi saaminen oli ehdottomasti remontin kovin juttu. Keittiö sijaitsee, niin keskeisellä paikalla talossa, että sen vaikutus yleisilmeeseen on ollut melkoinen. On ollut ihanaa tulla sateisena ja harmaanakin aamuna keittelemään aamukahveja, kun keittiön seinissä paistaa aurinko. 

Samalla ollaan jatkettu pihan työstämistä tässä sivussa ja yhteistyössä entisöity huonekaluja: vanha kamalaan kuntoon tuunattu liinavaatekaappi toimittaa nyt uudistettuna astiakaapin virkaa ja peilipöydän rahi on uudestaan verhoiltu siten, että se sopii makuuhuoneen hentoihin tapetteihin. Verhoja on tullut myös lyhennettyä ja ripustettua ja tänään tuli hankituksi iso pöytä keittiöön johon mahtuu vieraita istumaan. Hilsinkiin ei juuri kukaan koskaan eksynyt vierailemaan, mutta nyt porstuan ovi käy tiuhaan ja se on oikein mukavaa se.  

Ja tietysti myös vaavin huone on laitettu kuntoon. Pieniä hankintoja ollaan tehty kirpparilta ja minä olen ommellut vuodevaatteita pinnasänkyyn. Pulma on vielä kuinka saadaan riipputuoli turvallisesti kiinnitettyä kattoon, jotta ei sitten vaavin kanssa lätsähdetä siitä ryminällä lattialle. Pieni seinähylly olisi myös hakusessa. Olen katsellut kahta erilaista valaisinta vaavin huoneeseen: sieni pöytälamppua ja kukka kattovalaisinta. Hinnat ovat valaisimilla melkoiset, joten täytyy vielä tuumata. Tässä odotellaan kärsivällisesti ja kärsimättömästi, koska vaavi ilmoittaa, että olisi valmis tulemaan maailmaan. Piuha löytyi. Jipii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti