lauantai 11. lokakuuta 2014

Puuttuva vuosi

Vuosi ilman nettiä ja bloggaamista. Miten ihmeessä selvisin? Mitä puuttuva vuosi sisälsi? Talossa vietettiin paljon iloisia juhlia. Talo tuntuu näyttävän parhaat puolensa aina silloin, kun se on vieraita täynnä. On ollut kivaa juhlia myös pihamaalla. Pihapuissa on roikkunut ilmapallot ja pihapöytiä on koristanut pihlajanoksat. Vieraille on varattu mahdollisuus pihapelien pelaamiseen, aarrejahtiin, saippuakuplien puhaltamiseen ja asfaltin koristeluun liiduilla. Talossa on vietetty siis lastenjuhlia. Olen opetellut leipomaan ja siitä taidosta olen ylpeä. Aikaisemmin se ei ole tuntunut oikein omalta jutulta. Homma haltuun vaan.

Tytön kanssa ollaan reissattu ulkomaille, kesämökille, ruokittu sorsia, muovailtu, piirretty, maalattu ja leikitty hienoja leikkejä, joihin on peittynyt koko olohuoneen lattia. Elämä on antanut monessa suhteessa parastaan. Mauno on yrittänyt pysyä mukana vauhdissa ja on nauttinut saadessaan olla hienoilla ilmoilla pihalla suuressa aitauksessa.

Ei saa unohtaa, että olen saanut uudestaan yhteyden muutamaan ystävään jotka ovat olleet kauan hävöksessä. Yhdessä ollaan heitetty pari hauskaa ja rentouttavaa reissua. Kiitos tytöt, että olette olemassa! Rohkaisenkin nyt kaikkia ottamaan yhteyttä vanhaan ystävään, joka on ollut kadoksissa. Samalla sitä löytää takaisin palan omaa itseään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti