lauantai 11. lokakuuta 2014

Suunnitelmia ja aivojen tökkimistäIhana aurinkoinen päivä. Olen vieläkin ja yhä vain niin häkeltynyt tästä kauneudesta joka ikkunoista avautuu. Lumiset puut ja kimaltelevat keväthanget NAM. Toisaalta odotan lumen sulamista ja sen alta paljastuvaa pihamaata ja toisaalta taas on, niin ihanaa olla sisällä vilttiin kääriytyneenä ja katsella lumihiutaleiden putoilua. Hieman kyllä lämpimät kevätpäivät kutkuttavat jo mieltä ja ajatus alkaa villisti laukkaamaan tuleviin projekteihin...

No sillä välin on kyllä puuhaa sisätiloissakin. Remontti on alkamassa ja teen suunnitelmia aivot käryten. On taas niin paljon mitä tulee päättää ja koko ajan pidettävä mielessä kokonaisuus. Tapettimalleja on tullut tilailtua ja väriliuskoja hankittua. Olen seikkaillut netin sivustoilla etsien lattiamateriaaleja ja samalla pitänyt silmäni auki kaluste hankintojen suhteen. Olen yrittänyt tehdä löytöjä eli saada laadukasta tavaraa alennuksella ja verhojen ja mattojen suhteen onkin onnistanut. Hieman tämä on toista kun kaksion remontointi ja sisustaminen! Yläkertaa laittelin kodikkaammaksi kirppuri hankintojen avulla ja kinuamalla äidiltä jotakin pientä. Vintillä on nyt ompelupiste ja toinen huone on elokuvien katselua varten. Ja vintillä odottaa työstämistä vanha lattialamppu joka maksoi 2,50 e (olen varma, että siitä tulee vielä hieno!). Kiirettä on siis mutta samalla kovin mielenkiintoista kaikki tämä.

Väreistä vielä sen verran, että ovat menossa kyllä ihan uusiksi jos vanhaan kotiin vertaa. Tavoitteena on värittää uusi koti ruskan eri sävyillä...vihreää, keltaista, punaista, oranssia, violettia ja ruskeaa...Tunnelma: lämmin, kodikas ja ei niin vakava. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti