sunnuntai 16. marraskuuta 2014

DIY purkit ja purnukat


Taas alkaa lähestyä se aika vuodesta, kun kaikki muistavat ystäviä ja sukulaisia pienillä lahjoilla. Tässä kaikille oiva vinkki pieneen muistiaiseen. Purnukan sisällön saa jokainen päättää itse. Lasipurkkeja kertyy varsinkin lapsiperheissä nopeasti nurkat täyteen ja niistä onkin kiva vääntää, jos jonkinlaisia säilyttimiä. Erilaiset purnukat valmistuvat nopeasti ja niitä voi tehdä yhdessä perheen pienempien kanssa. Itse hyödynsin purkkien koristeluun erilaisia koristeteippejä, tapetin suikaleita ja pieniä maskotteja. Maskotit ovat rikkoutuneita magneetteja (voi taas todeta, että kannatti jemmata aikanaan talteen).

En tiedä miksi näyttää olevan niin, että en osaa tehdä mitään hillityn väristä nykyään. Rakastan värejä. Ulkona on niin pimeää ja harmaata, että sisällä on ihana leikkiä väreillä. Tämä käy ihan terapiasta! Omiin purnukoihin säilön erilaisia nappeja ja laitan ne sitten ilostuttamaan työpöydälleni. Innostuitko? Millaisia purkkeja sinä tekisit? Ota kuva, tee postaus ja laita linkki kommentteihin niin tulen kurkkaamaan!

Ajattelin keskittyä sellaisiin helppoihin ja hauskoihin kädentöihin joiden materiaalit ovat halpoja tai ilmaisia ja joita kaikilla kertyy ilman keräilyä nurkkiin isot pinot. Otan vastaan teiltä myös ehdotuksia. Olisiko jokin turhake josta haluaisit että keksisin jotakin kivaa? Laittakaa ehdotuksia tulemaan niin minä toteutan niitä aina sopivissa väleissä muiden postausten lomassa.

Tiedotusta vielä sen verran, että olen nyt ottanut tavaksi laitella kuvia MiruMarun Instagram tilille ns. hiljaisina postaus päivinä. Mikäli blogissa ei siis ole uutta postausta niin Instagramista löytyy ainakin uusi kuva! Uskoisin myös, että Instagramin kautta välittyy taas uusia puolia keltaisen talon elämästä. Muista seurailla. Linkki löytyy sivupalkista!

Postaus on toteutettu yhteistyössä Teippitarhan ja Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti