maanantai 24. marraskuuta 2014

Sisustelua pienen tytön huoneessaTässä kuvien ilotulitusta tytön uudesta huoneesta. Täytyy pienoisesti avautua siitä miten isolle koko homma minusta tuntui. Olin aivan näännöksissä lauantaisen Ikea reissun jälkeen. Oli tosi mukavaa pitkästä aikaa olla jossakin kahden miehen kanssa, mutta koko touhu vei minulta kaikki energiat. Pään kasassa pitäminen ja aivotyöskentely tuntuvat olevan ylivoimaisia minulle. Kamalasti valintojen tekemistä ja pähkäilyä, että sopiiko nyt kaikki tapettien kanssa varmasti yhteen. Olen aina rakastanut sisustamista, mutta lauantaina iski hirveä epävarmuus, että osaanko tehdä oikeat valinnat, jotta huoneesta tulisi kiva kokonaisuus. Kesken tavaroiden kahmimisen vielä supistukset iskivät. Huh, huh. 

Sunnuntaina huhkittiin tavaroita paikoilleen ja minä olisin tarvinnut tirsat aina tunnin välein. Huone on nyt kuitenkin suurilta linjoiltaan valmis ja lisäilen pieniä juttuja tässä rauhassa viikon aikana. Mitä olette mieltä? Onnistuiko kokonaisuus? Vielä on työnalla vauvan oma nurkkaus ja vintin leikkihuone. Laitan niistä postausta tulemaan, kun saan ne valmiiksi.

Nyt postiin hakemaan tilaamaani tähtiprojektoria. Mars, mars. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

  1. Viihtyisä huone ja ihana barbapapa perhe siellä.. :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos. Meille on muuttanut melkoinen pesue noita Barbapapoja. Kirjoja löytyy myös. Samat suosikit äidillä ja tyttärellä.

    VastaaPoista