maanantai 22. joulukuuta 2014

Miten muistaa tulevaa jouluvauvaa ja vanhempia?Nyt herätys kaikki tulevat kummit, mummot ja papat, muut sukulaiset sekä työkaverit. Mikäli lähipiirissänne on perhe joka odottaa joulu- tai talvivauvaa, niin tässä oiva vinkki teille jakoon! Sain ilokseni tehdä yhteistyötä Ainu- tuotteita valmistavan Berner Oy:n kanssa. Ystävällinen henkilökunta Berneriltä keräsivät minulle ja tulevalle talvivauvallemme ns. vauva tulee taloon peruspaketin. Jo kuopusta odottaessani mietin, että voi, kun joku ymmärtäisi uutukaisen lapsiperheen tulevia tarpeita ja muovisten hilavitkuttimien sijaan joku osaisi hankkia ihan sitä arjessa tarvittavaa jokapäivästä hoitotarviketta vauvaa varten.

Lahjakorin kasaamisessa on se etu, että siihen voi osallistua monta lahjanantajaa ja jokainen ihan oman tilanteensa mukaan. Lahjan voi hankkia myös yhdessä esimerkiksi työporukan kanssa. Amerikoista meille ovat rantautunut Baby Shower teemajuhlat ja vaippakakut. Minä peräänkuulutan kotimaisuutta. Ainu-tuotteet ovat kotimaisia, tuttuja ja turvallisia. Itse olen aina ollut tykästynyt Ainu-tuotteisiin ja käyttänyt niitä paljon jo esikoisen kanssa. Tuotteiden turvallisuus on tietysti ensiarvoisen tärkeää, mutta minua viehättää myös tuotteiden pehmoinen värimaailma ja iloiset kuva-aiheet. Ainun valikoima on laaja ja sisältää monipuolisesti kaikkia niitä perustarvikkeita, joita vauva-arjessa tarvitaan. 

Olen itse Ainukerholainen ja keräilen pisteitä ostetuista Ainu-tuotteista. Pisteillä voi lunastaa hienoja lahjoja vauvalle Ainukerhon omilla nettisivuilla. Sivusto tarjoaa tarkat tiedot Ainu-tuotteista ja lisäksi voit kysyä tuotteista myös Ainu-neuvojalta. Ainu järjestää myös runsaasti hauskoja kilpailuja FB:ssa ja Instagramissa. Joulukuun alussa Ainu- kerholaisille lahjoitettiin yksi Ainu piste, jolla sai halutessaan lunastaa Ainu kalenterin vuodelle 2015. Tämä kaikki on sellaista pientä ja kivaa piristettä arjen keskellä. Suosittelen liittymään mukaan!


Seuraavassa pientä listaa siitä mitä perustarvikkeita lahjakori voisi sisältää:

Puhdistukseen:
Ainu Vanutyynyt
Vauvan pumpulipuikot
Puhdistuspyyhkeet
Pesuneste
Sinkkivoide
Hoitovoide

Imetyksen apuvälineet: 
Ainu Medela maidonkerääjä
Pestävät liivinsuojukset
Rintakumit
Hoitovoide

Vauvalle: 
Anti-Colic-tuttipullo
MAM Start- tutit
Ainu Ensipupu

Ainun verkkosivut 
Ainu-neuvojan yhteystiedot

Seuraa myös:
Ainu Facebook
Ainu Instagram

Postaus on MiruMarun ja Berner Oy:n yhteistyötä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti