perjantai 26. joulukuuta 2014

Nukkekoti


Huh, huh ja homma ohi. Urakka alkoi aatonaattona ja päättyi vihdoin tapaninpäivän aamuna. Nukkekoti on valmis. Tämä hormonihikeä ja suonenvetoja vaatinut projekti on saatu päätökseensä. Kuulkaa hyvät ihmiset hyvä neuvo ja ostakaa kokonaan valmis nukkekoti! Puolivalmiit ovat kamalan työläitä rakentaa. Pitää maalata kahteen kertaan, mitata, leikata tapetteja, liimata, menettää täysin hermonsa ja siivota jälkensä. Noh, olen minä tähän mieheni ja minun yhteistyön hedelmään ihan tyytyväinen. Ja onhan se hienoa tehdä tytölle jotakin ihan omin kätösin. Värimaailma on mielestäni onnistunut ihan nappiin. Tapettitalon ihanat tapetit saavat koko nukkekodin näyttämään ihan herkulta. Teitkö sinä jotakin omalle lapsellesi omin käsin tänä jouluna?

Seuraavassa kuvia projektin etenemisestä:


Loppuillan ohjelmassa oli tanssiaispukujen valmistaminen prinsessoille. Täytynee myöntää, että tämä homma tuntui paljon vaikeammalle, kun tuo ensimmäinen projekti. Vaati harjoitusta roimasti, mutta pääsin vihdoin jyvälle hommasta. Muovailuvahat ovat tänä päivänä hieman toista, kun se kamala haiseva, kova mönjä mitä itse lapsena kerhossa pyöritteli. Hasbro on vienyt muovailun ihan mielikuvitukselliselle tasolle. Aivan huippua.


Meillä on täällä niin kaunista. Lunta alkoi sadella jouluaattona ja sitä tuli aamulla vielä lisää. Iltalenkki Maunon kanssa oli ilo, kun kävelimme kahdestaan hangessa. Olin jotenkin tosi hereillä ja läsnä hetkessä, kaikki aistit tuntuivat terävöityneen. Luulen, että kyseessä on jokin lähenevän synnytyksen oikku. Tuoksut, äänet ja kaikki aistimukset ovat virittäytyneet ihan täysille. Vedin kirpeää ilmaa keuhkot täyteen ja nautin tuosta olosta. Viime päivät ovat olleet täynnä tohinaa ja kiirettä. Tänään oli vihdoin aikaa rauhoittua ja olla perheen kesken. Akkuihin on ladattu taas virtaa rennon päivän jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Voi kiitos kovasti! Ei ehkä paras projekti näin raskauden viimeisille viikoille, mutta voihan todeta, että tulipahan tehtyä. Tyttö kyllä tykkäsi ihan hulluna ja nyt talossa asustaa jo Muumit.

    VastaaPoista