sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Vauvan oma nurkkaus


Pientä kurkistusta vauvan omaan nurkkaukseen. Työ on vielä pienoisesti kesken. Kuvaukset menivät eilen melkoisen myöhäiseksi ja tänään sää on täysin valoton, joten kuvat ovat nyt hieman heikkolaatuisia. Pahoitteluni. Kuten näkyy vauvan ensimmäinen peti on pedattu äitiypakkauslaatikkoon. Pienoinen kohu on asian ympärillä ollut ja täytyy myöntää, että minäkin olen ollut nenä kiinni laatikossa. Olen myös laatikkoa tuulettanut kansi auki jo viikon verran. Höpsöä.  

Taannoin tehtiin ison tytön huonetta valmiiksi pienillä hankinnoilla. Päädyttiin silloin raikastamaan yleisilmettä tytön huoneessa mustavalkoisella värityksellä. Päätin jatkaa samaa myös vauvan nurkkauksessa. Vauvan pinnasängyn viereen hankittiin pieni mustavalkoinen matto. Äitiyspakkauslaatikkoon tilasin valkoisen kudotun sängynpeiton (Baby Trold 80x100) ja kattoon roikkumaan Pingviini mobilen (Jabadabado) Lekmeriltä. Seinään kiinnitimme muutamia Muumi aiheisia tauluja, jotka löytyivät vintin kätköistä. Tilaa tuossa uudessa vanhempien/vauvan makuuhuoneessa ei hirveästi ole, mutta saimme kuitenkin kaiken tarpeellisen mahdutettua huoneeseen. 

Tuunasin Ikean vaatekaappia teippaamalla siihen iloisen värisiä tapetinpaloja ja kaappi istuu nyt kokonaisuuteen paljon paremmin. Onneksi meidän parisängyn päiväpeitto oli valmiiksi valkoinen ja sopi sisustukseen. Pohdin vielä laitanko lippuviirin huoneeseen vai en.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti