sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Uudet nukkumajärjestelyt


Tästä on ollut puhetta jo aikaisemminkin, mutta ajattelin vielä palata aiheeseen toviksi. Tytön uusi huone on ollut ahkerassa käytössä. On ollut tosi liikuttavaa nähdä miten tyttö haluaa esitellä jokaiselle taloon tulevalle vieraalle oman uuden huoneensa. Pinnasänky jäi äidin ja isän makuuhuoneeseen vaavia varten eikä sitä ole enää vaadittu takaisin. Aluksi pelkäsin, että miten kauan menee, kunnes tyttö asettuu uuteen huoneeseensa. Erityisesti minua jännitti kuinka unet maistuvat uudessa laidattomassa sängyssä, josta on niin helppo kavuta pois. Pari iltaa meni äidillä ja isällä hiki otsalla, mutta ihmeen helpolla tyttö lopulta luovutti ja tyytyi uuteen järjestelyyn. Toki puhuttiin, että aina saa tulla äidin ja isän viereen ja ovi pidetään auki  ja mitään ei tarvitse pelätä. Monena yönä tyttö tuleekin pehmoeläin kainalossa meidän sänkyymme jatkamaan uniaan. Tärkeintä on, että ei hätäänny yksin herätessään tai putoa sängystä. Äiti kulkee yöllä korjaamassa nukkuma-asentoa ja asettelemassa tyynyjä puskureiksi ja turvavyöhykkeiksi. Hassu minä. Tämäkin on taas uusi virstanpylväs.

Olin varustautunut kovaan vääntöön ja taisteluun huoneiden vaihdon suhteen ja päätin siksi hankkia tytölle yllätyksen. Erityisenä lahjana tyttö sai huoneeseensa uuden yövalon. Pabobon tähtiprojektori on kyllä ollut todella tykätty ja sitä on ihan kiva katsella itsekin, kun tyttöä nukuttaa. Melkoisen ihana laite siis. Laite heijastaa vaihtuvissa väreissä kattoon ja seinille tähtitaivaan. Projektorissa on myös musiikki toiminto, mutta sitä emme ole käyttäneet. Laitteen voi ladata kännykän laturilla eli ei tarvitse pelata patterien kanssa, joka on suuri plussa. Laite säästää myös virtaa ja sammuttaa itsensä 45 min jälkeen. Pari kertaa on tähti muksahtanut maahan kärpässienen päältä ja toimii vielä ihan moitteettomasti. Laitteella on onneksi kahden vuoden takuu. Hienointa on, että projektorissa ei ole mitään johtoja ja se on kevyt sekä mukavan näköinen. Projektorin tulin tilanneeksi Lekmeriltä. Kerrankin oli jotakin hyötyä siitä, että valvoo yölliseen aikaan. Nappasin laitteen kätevästi alesta.

Saa nähdä miten meillä nukutaan sitten, kun vauva tulee taloon. Siihen aiheeseen palataan hetken päästä.

2 kommenttia:

  1. Toi valo näyttää kivalta kyllä. Itsekin olen miettinyt jotain tähtitaivastyylistä juttua pojan huoneeseen, ja tämä onkin paljon kivemman oloinen kuin glow-in-the-darj tarratähdet!

    VastaaPoista
  2. Kävin ihan hirmuisen määrän yövaloja läpi, kun tein valintaa. Tämä oli kyllä mielestäni hauskin. Patterien kanssa pelaaminen ei kiinnosta yhtään (pari sellaista mallia ollut joskus..ja niitähän saa olla ostamassa ja vaihtamassa sitten jatkuvasti).

    VastaaPoista