maanantai 2. helmikuuta 2015

Uusia vauvanvaatteita ja SNEAK PEEK tulevaan


Haluan kiittää lämpöisesti kaikkia teitä onnen toivotuksistanne. Onnitteluja on sadellut tänne blogiin, Instagramiin ja MiruMarun FB-sivuille mahdottomat määrät. Kiitos. Tuntuu, että niin moni ihminen on elänyt hengessä mukana nämä viimeiset viikot.Talo on täyttynyt kukkasista ja vieraista kotiin paluumme jälkeen. Tarkoituksena on järjestää pienoiset juhlat lähipiirille ennen isimiehen töihin paluuta eli juhlahumussa täällä vielä tovi jatketaan. Tänään saimme myös sovittua vauvan ristiäispäivän ajankohdan. 

Pienoinen poika on saanut pehmoisia paketteja lähipiiriltä ja nyt päätinkin räpsiä niistä muutamat kuvat tänne blogiin. Melkoisia ihanuuksia. Oikein tulevan kalamiehen vaatteita. Lisää postauksia ja kuvien ilotulitusta koskien lastenvaatteita on vielä tulossa.

Tässä samalla vinkkaan jo kaikkia tulevasta. MiruMarussa on alkamassa helmikuussa postausten sarja: Kuntoon ja kauniiksi synnytyksen jälkeen. Tarkoituksena on motivoida itseäni ja innostaa myös samalla teitä kaikkia muita samassa elämäntilanteessa olevia pitämään itsestänne hyvää huolta. Takana on pitkä vauvan odotus ja synnytys. Isyyslomien jälkeen koittaa paluu arkeen. Monista saattaa tuntua siltä, että voimavarat ovat vähissä ja väsymys painaa. Aikomuksenani on pitää blogissani meteliä siitä, että me äidit pitäisimme huolta myös omasta jaksamisestamme. Lähde siis tekemään yhdessä kanssani tätä matkaa! Innostetaan me äidit toinen toisiamme kohti hyvää oloa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti