perjantai 13. maaliskuuta 2015

Invaasio olohuoneessa ja arvonnan voittaja!


Apua. Tuota sanaa varmasti toistellaan monessa kodissa, kun tuskastellaan tavarapaljouden kanssa, jonka vauva tai lapset yleensä tuovat mukanaan. Lahjoja tulee ovista ja ikkunoista ja sen päälle kaikki se mikä on ihan pakko hankkia (tai sitten ei). Tilanne alkaa meidän talossa näyttää siltä, että meille ei mieheni kanssa kohta enää riitä tilaa. Olohuone kuten kuvasta näkyy on kokenut pienen invaasion ja sama on keittiönpöydän laita. Se täyttyy askarteluista ja muista touhuista monta kertaa päivässä. Keittiön työtasot puolestaan tursuilevat tuttipulloista, tuteista, vastiketetroista ja teknisistä vekottimista. Tavaroita löytyy myös lattioilta ja aivan joka paikasta. Leikit eivät todellakaan pysy tytön huoneessa, vaan leviävät talon jokaiseen huoneeseen. Vintissä odottaa vielä vauvalelut ja ihana, mutta kamalasti tilaa vievä koliikkikeinu. Apua, apua. Mitä muuta vielä voisi sanoa? Kenties me vielä mahdutaan tähän taloon tovin aikaa, mutta takaraivossa jyskyttää se tosiseikka, että pikku herrakin kasvaa koko ajan ja tarvitsee kohta oman huoneen. Tällä hetkellä nuo tarpeet ovat onneksi vielä melko pienet. Onko tämä tuttua juttua kovin monelle? Onneksi tämä on vain elämää!

Arvonnan voittaja on Sikurina! Paljon onnea. Laitan sinulle tulemaan sähköpostia koskien palkinnon lunastamista. Kaunis kiitos kaikille osallistujille! MiruMarussa on tulossa lisää arvontoja, joten kannattaa pysyä matkassa mukana!

4 kommenttia:

 1. Ihanan aurinkoiset verhot teillä :) Kiitos oikein paljon, tämä oli todella kiva yllätys. Mukavaa kevättä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iloa, piristettä ja auringonpaistetta sinulle! Verhot ovat aitoa 70- lukua!

   Poista
 2. Onnea sikuriinalle ja kyllä! Minunkin mielestäni upeat verhot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olen nyysinyt ne äidiltäni vuosia sitten. Pitänyt värinsä, vaikka tosiaan on pesty tuhannesti sitten iloisen 70- luvun. Lisää arvontoja tulossa! Kivaa viikonloppua sopii jo toivotella.

   Poista