tiistai 3. maaliskuuta 2015

Tavattavissa Pikku Peikko ja Aasi


Peikko täällä. Olen hirmuinen hurjimus.


Auts. Makaan häntäni päällä.


Voisitko puhua suoraan mun korvaan?


Tähän korvaan puhun itse.


Kyllä oli melkoinen homma, että sain murukat suostumaan kuvattaviksi ja yhteistyöhön. Kuvakulmia ei todellakaan pystynyt mietiskelemään. Kuvia oli räpsittävä henkensä edestä, kun kohteet suostuivat olemaan hetken paikoillaan. Jopa perheemme pieni mies viuhtoi vimmatusti käsillään ja jaloillaan. Onneksi kuitenkin Tinttu.comin lastenvaatteet ovat iloisia, pirteitä ja hauskoja, kuten meidän muksutkin. Sopivat siis hyvin yhteen. Perheen tyttö rakastui Aasi-hattuunsa! En yhtään yllättyisi, jos tyttö päättää tänään nukkua hattu päässä. Vaatteita lapsille päälle pukiessani huomasin miten ihanan pehmeitä ne ovat. Ovat takuulla mukavia lasten päällä! Ja vaatteiden taikamaailma koskettaa sydäntä. Tyttö suorastaan muuttui hatun voimasta eläinhahmoksi.

Yhteistyössä MiruMaru ja Taikalinna

2 kommenttia:

  1. Oi nää on niin ihania! Muistan kun Tikkurilassa oli Tinttu.com ja kävin siellä joskus ihastelemassa niitä kaikkia ihania hattuja! :)

    VastaaPoista
  2. Niin samaa mieltä sun kanssa! Niin söpöjä ja ihania vaatteita. Kaapissa on odottamassa pikku herraa vielä kettu-pöksyt. Pöksyihin pitää vielä hetken kasvaa. Ostin ne aikoja sitten kirppukselta ja olivat aivan uuden näköiset..silloin vielä haaveilin vain uudesta paaperosta.

    VastaaPoista