torstai 23. heinäkuuta 2015

Kirpustelua ja kuulumisia


Muutama juttu jäi ns. junasta tuosta edellisestä kirppislöydöt-postauksestani. Löysin 8 e hintaan täysin ehjän vain pesua kaipaavan Reiman välikausihaalarin kuopuksellemme. Talosta löytyykin jo samaa sarjaa oleva tyttöjen takki, joka on palvellut yllättävän pitkään. Oikein hihkaisin, kun huomasin haalarin riippuvan tangossa kirpputorilla. Hinta oli minusta erittäin kohdallaan. Olisin ollut valmis maksamaan hieman enemmänkin.

Samaisesta pöydästä mukaani lähti kohtuullisen iso pussi muovisia rakennuspalikoita 2 e hintaan. Muistan itsekin leikkineeni pienenä kerhossa samanlaisilla palikoilla. Kotona tietysti heti kasasimme yhdessä tytön kanssa palikoista auton ja linnan. Hauskaa puuhaa. Muistaako kukaan muovisten rakennuspalikoiden nimeä? Kyseessä on Nopperit!

Loppuviikko meneekin enemmän tai vähemmän valmistautumisessa KP:n grillibileisiin. Odotan kuumeisesti ehtiikö posti tuoda uudet kengät ja laukun ajoissa vai joudunko lähtemään juhliin vanhoissa asusteissa. Mekko on onneksi hankittu ihan bileitä varten. Uusi kännykkä odottaa myös postissa (yes, olen jälleen särkenyt kännykkäni) ja se olisi tarkoitus hakea ennen bileitä, jotta saadaan Instagram ja twitter pyörimään taas täydellä teholla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti