sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Puuhastelua pienen pojan huoneessa


Vihdoinkin olen saanut vähän järjestettyä ja laitettua kuntoon meidän talon pienen ja iloisen miehen huonetta.  Projekti on vielä kesken, mutta en malttanut olla laittamatta tänne blogin puolelle pieniä pilkahduksia. Pojan huoneessa on vihreät tapetit, mutta muuten olen pyrkinyt tekstiileissä aika simppeliin mustavalkoiseen värimaailmaan. Lelut ja kirjat tuovat kyllä yllättävän paljon väriä huoneeseen.

Sympaattinen Done by Deer pehmo sopii huoneeseen täydellisesti. Kerrassaan ihania hahmoja. Oletteko törmänneet jo niihin? Minä sain tutustua Done by Deerin kattavaan mallistoon kesällä Tampereen blogipäivillä. Pehmolelut ovat konepestäviä. Suuret ja selkeät kuviot varmasti kiinnostavat vauvaa. Samalta merkiltä löytyy ihania säilytyslaatikoita, pussilakanasettejä, hoitoalustoja ja vaikka mitä kivaa ja kaunista! Tykkään. Nuorekasta, leikkisää ja laadukasta.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voi kiitos tai kiits kuten meillä on nykyään tapana sanoa. Hommat on vielä kesken ja tytönkin huonetta olisi tarkoitus laittaa kanssa kuntoon pienillä hankinnoilla. Aika ei vain meinaa riittää ja nyt perheessä pyörii flunssa. Höh.

      Poista