keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Mitä se pukki toi?


Tänä vuonna pukki yllätti minut monella paketilla. Minulla oli oikeastaan vain kaksi toivetta. Ihailin kaupassa Downton Abbey - Kartanon vuosi kirjaa ja mielessäni toivon, että sen aattona saisin kääreistä avata. Vinkkasin kaupassa miehelleni, mutta hän meni vain mutisten ohi kirjaosastolla. Jouluni pelasti rakas anoppini, joka tietää minun olevan sarjan vannoutunut fani. Kiitos vielä hirmuisesti. Olenkin lukenut kirjasta jo suurella mielenkiinnolla kaksi lukua. Toiseksi toivelistallani oli saada mieheltäni hassu paketti, jonka arvo sai olla maksimissaan vitosen. Kuinkas sitten kävikään.


Mary ja Tom. Tykkään. Tykkään.


Ihanasta pienoisesta kassista löytyi lahjakortti Kicksin liikkeeseen. Ajattelin hankkia ainakin kasvonaamion ja ehkä poskipunan. Palataan tähän aiheeseen vielä.


Ja sitten se toinen toive. Ei tullut hassua ja hauskaa karkkihyllyltä. Tuli pientä, siroa, naisellista ja kaunista koruliikkeestä. Äitienpäivänä sain yllätyksenä nappikorvakorut ja nyt kaulakorun. Kyseessä on kaunein Kalevala Korun sarjoista eli Eira. Miten se nyt menikään: Rakasta minua eniten silloin, kun vähiten sitä ansaitsen (terveisin kärttyinen vaimo).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti