keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Done by Deer - Puinen Retrokeinu


Ennen sateita ja loskaa meillä paistoi hetken aurinko. Silloin juoksin vauhdilla kamera kädessä pitkin taloa. Odotan kevättä. Olen oikeasti ihan subertalvityyppi, mutta alkaa pienoisesti ärsyttämään valokuvaus pimeässä. Muuta vikaa talvesta ja pimeydestä en sitten löydä. I Love it! Asiaan. On pitänyt jo pitkään kuvata lastenhuoneen puukeinua. Tästä ihanasta retrokeinusta kirjoittelinkin teille jo aikaisemmin. Keinu on ollut todella kovassa käytössä. Meillä on keinulle paikka kahdessa oviaukossa eli sitä on siirrelty vähän tilanteen mukaan. Pari kertaa on keinu heilunut oikein kunnolla, kun esikoinen on paiskannut oman huoneen ovensa oikein vauhdilla kiinni. Ja silti keinu on ihan ilman kolhuja. Ihmeellistä. 


Tällä viikolla onkin sitten hajonnut kuopuksen yövalo ja pullonlämmitin. Seuraavaksi suuntaankin tästä verkkokauppaan. Mikään ei ole enää ikuista. Paitsi puukeinu!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanasti kirjoitat! Pystyy näkemään ne asiat joita kirjoitat:) Ps. Aivan ihana pikkukeinu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso kiitos Sari sinulle. Viimeisen kuukauden aikana jokainen kommentti ja uusi tykkääminen on lämmittänyt mieltä ihan erityisesti. Saanut hymyn huulilleni. Valon palamaan kasvoilleni. Kiitos. Ihanaa kevään odotusta sinulle!!

      Poista