lauantai 2. huhtikuuta 2016

Voita Lippu Kevätmessuille!


Päätimme Dinon kanssa näpertää arvonnan voittajien kunniaksi pienoisen keväisen viirin. Liput Lapsimessuille voittivat Matilda ja Anonyymi osallistuja. Laitan teille nyt heti sähköpostia tulemaan! Ja koska olen niin mukava (hih) laitan uuden arvonnan pystyyn heti. Kevätmessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 7.-10.4.2016 Koe viidet messut saman katon alla: Oma Piha, Oma Koti, Oma Mökki, Sisusta ja Lähiruoka & Luomu!! Tapahtumaan pääset tutustumaan TÄSTÄ. 

Arvonta STARTTAA NYT ja PÄÄTTYY SU 3.4 kello 16!! Arvontaan pääset osallistumaan jättämällä kommentteihin sähköpostiosoitteesi ja kysymyksen minulle. Onko jotakin mitä olet aina halunnut kysyä minulta? Jokin asia joka mietityttää? Nyt on tilaisuutesi. Onnittelut vielä kerran voittajille ja uutta onnea arvontaan!

6 kommenttia:

 1. Mikä on paras tapa viettää sunnuntai perheen kanssa? ainikki.laine gmail com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä syödään aina sunnuntaisin todella pitkä ja myöhäinen aamiainen. Kahvia keitetään useampi pannullinen. Tehdään räiskäleitä. Lähdetään porukalla ulos ja kenties käydään kirpputorilla. Sunnuntai on perhepäivä. Silloin ei kyläillä. Ollaan ihan rauhassa.

   Poista
 2. Mikä on päivän paras hetki? Helena.Herttuainen at luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivän paras hetki on viikolla tietysti se, kun isä tulee kotiin töistä. Sitä odottavat lapset ja minäkin. Viikonloppuna parasta on kokoontuminen ajan kanssa keittiönpöydän ääreen koko perhe. Silloin jutellaan ihan kaikesta ja syödään hyvin.

   Poista
 3. Miten eri vuodenajat näkyvät rintamamiestalossasi? Inspiroiko jokin tietty vuodenaika erityisesti?
  minna82@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkona kausikukkaset vaihtuvat pihan ruukkuihin. Sisällä talossa vaihdetaan tekstiilejä ja kynttilöiden värejä. Minä pidän kaikista vuodenajoista. Ehkä kuitenkin kevät on se lemppari. Rakastan sipulikasveja ja värejä. Hauskoja asetelmia. Meidän koti on värikäs Huvikumpu.

   Poista