tiistai 15. marraskuuta 2016

Meidän isänpäivä - Pienoista kinastelua!


Isänpäivän aamuna meitä pienoisesti hymyilytti. Edellinen päivä oli mennyt kotosalla oikein rattoisasti. Lapset olivat olleet hyvällä tuulella ja leikkineet yhteisiä leikkejä sopuisasti. Äitikin sai olla kerrankin sohvalla ihan rauhassa ja sivusilmällä katsoa alusta loppuun kokonaisen elokuvan (ensimmäisen kerran vuoteen). Sunnuntaiaamuna molempia lapsia harmitti. Aamiaispöydässä meno oli melkoisen villiä. Tarkoitus oli syödä aamiainen ihan rauhassa kynttilänvalossa ja nautiskella. No lapset karkasivat lopulta omille teilleen leikkihuoneeseen jatkamaan kinastelujaan ja me jäimme kahden isin kanssa juomaan aamukahvia muumimukeista. Perheen aikuiset ovat nahistelleet keskenään ennen isänpäivää ja sen jälkeen. Ei kuitenkaan isänpäivänä.

Seuraavassa kuvia ja tunnelmia meidän isänpäivästä. Perinteinen aamiainen ja jälkkäriksi täytettyjä suklaamuffineja. Taaperon päikkäreiden jälkeen lähdimme koko porukka onnittelemaan pappaa. Huomenissa askeleeni vievät taas neuvolaan. Blogissa luvassa kivoja sisustuspostauksia ja vanhan kirjan tuunausta.

 


2 kommenttia:

  1. Mukavat tarjoilut isälle. Kauniisti aseteltukin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti sinulle! Tapana on aina ollut leipoa isännän suosikkikakku, mutta tänä vuonna en ehtinyt millään. Kaksi lasta pitävät kiireisinä ja mummolaankin on ehdittävä päivän aikana.

      Poista