tiistai 1. marraskuuta 2016

Pikkunorsu tuli kylään - Kauniit sisustustaulut


Ihanan Pikkunorsun moderni aakkosjuliste (21x17 cm), sekä ihastuttavat kortit (12x17 cm) lastenlauluineen ovat kotiutuneet meille. Pieni tytön tylleröinen, sekä Sininen uni ovat lauluja, joita hyräilen lapsilleni nukkumaan mennessä. Se on kiva tapa rauhoittua yhdessä. Kortit ja juliste näyttävät myös kauniilta seinällä. Erilaisten fonttien vaihtelu ja mustavalkoinen ilme miellyttävät silmää. Musta aakkosjuliste pääsee koristamaan leikkihuoneen seinää ja postikortit kehystän lastenhuoneisiin. Tästä postausta vielä myöhemmin. Metsästän vielä korteille kivat kehykset.

Pikkunorsun tuotteet on suunnitellaan ja painetaan Suomessa. Tuotteet ovat ansainneet Avainlippu- ja Design from Finland- tunnukset! Mustavalkoisten postikorttien ja julisteiden lisäksi Pikkunorsun valikoimista löytyy toki myös värikkäitä vaihtoehtoja ja hellyyttäviä eläinkavereita. Nyt kannattaa tutustua Pikkunorsun Jouluun. Juuri nyt on saatavilla ihastuttava perhekalenteri vuodelle 2017, sekä tietysti joulukortteja! Pakettiin voi sujauttaa, vaikka kauniin keittiöpyyhkeen ja sieniliinan kivalla painatuksella. Suosittelen lämpimästi.Yhteistyössä MiruMaru ja Pikkunorsu.

5 kommenttia:

 1. Ihanat!!! Pakko ehkä tilata meillekin. Ihan vaan koska tytöt tarvii ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan. Sopivat kyllä monenlaiseen kotiin ja tyyliin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No on kyllä. Mustavalkoinen toimii jälleen. Minulla on menossa jokin ihme kausi. Rakastan mustavalkoista ja sitten laitan rinnalle kaikkia pirteitä värejä. Meillä ei ole koskaan ollut talo näin värikäs. Sitä varmasti kaipaa valoa ympärilleen. Tulevana viikonloppuna laitan kyllä ulos jo ulkovaloja.

   Poista