perjantai 30. kesäkuuta 2017

Todellinen hätävara "mössö"


Nyt tulee jakoon todellinen hätävara resepti. Tähän "mössöön" voi laittaa sekaan lähes mitä tahansa. Itse hyödynsin tähän jälkiruokaan pakastimesta sulatetun kuivakakun puolikkaan, hillopurkin pohjalle jääneet rippeet. Lisänä kermavaahtoa ja murennettua marenkia. Pilkoin vain kuivakakun palasiksi, vatkasin kermavaahdon ja asettelin ainekset kerroksittain lasiseen kulhoon.

Mikään kaunokainen tämä jälkiruoka ei ulkonäkönsä puolesta toki ole, mutta maistuu hienosti kahvin kanssa. Parasta on se, että tämä "mössö" valmistuu ihan hetkessä. Itse annoin sen pienoisesti tekeytyä jääkaapissa ennen tarjoilua. Kuivakakkua olisi voinut myös hieman kostuttaa sitruuna/sokeriliemellä. Tähän jälkkäriin sopisi mainiosti hedelmät ja marjat, mutta niitä ei meillä herkun tekohetkellä ollut.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti