maanantai 28. elokuuta 2017

Jalkakylpy ja hiusten värjäys kotikonstein


Sunnuntaisin Maitokahvimedian FB-sivuilla ilmestyy, joka aamuisen #aamubiisin jälkeen #slowmorning julkaisu. Kyseessä saattaa olla brunssiherkku tai hemmotteluun liittyvä asia. Ajattelin laittaa tänne blogin puolelle muutaman tärpin jo julkaistuista jutuista, jos ne ovat menneet sinulta ohi. Kaksi reseptiä kotikosmetiikan maailmasta, jotka ovat olleet itselläni testissä ja jääneet pysyvästi ohjelmistoon.

Jalkakylpy

Hellitään hetki väsyneitä jalkoja suloisella jalkakylvyllä. Tämä resepti sopii mainiosti myös lahjaksi. Laita purkin pohjalle 1,5-2 rkl meri- tai jalkasuolaa. Kaada purkkiin kuivia ruusun- ja koivunlehtiä. Itse käytin omalta pihamaalta kerättyjä ja kuivatettuja juhannusruusuja. Tipauta halutessasi tilkka ruusuöljyä purkkiin ja sulje kansi hyvin. Koristele purkki kauniilla nauhalla tai narulla. Muista poimia koivunlehtiä myös talven varalle löylyveden kaveriksi!


Värjää hiuksesi kahvilla

Oletko kokeillut hiusten värjäämistä kahvilla? Suosittelen lämpimästi, jos omaat ruskeat hiukset ja kaipaat niihin vähän uutta eloa. Pese hiukset normaalisti. Kaada pestyihin hiuksiin vahvaa kylmää kahvia. Kokoa hiukset suihkumyssyn alle. Anna kahvin vaikuttaa hiuksissa 10 minuutista 2 tuntiin. Hiukset eivät saa päästä kuivahtamaan käsittelyn aikana. Huuhdo haalealla vedellä. Tämä resepti todella toimii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti