tiistai 13. maaliskuuta 2018

Helsinki on my mind


Olen monesti julistanut rakkauttani Helsinkiä kohtaan. Vanha kotikaupunki on pysynyt minulle tärkeänä ja siitä on tullut minulle ja miehelleni paikka, jonne suunnataan välillä minilomalle. Onkin todella hauskaa viettää aikaa vanhassa kotikaupungissa turistin tavoin. Jokaisella visiitillä olemme ottaneet asiaksemme aina tehdä jotakin uutta. Käymme uudessa kahvilassa tai syömässä uudessa ravintolassa. Samalla vierailemme tietysti myös meille tutuissa ja rakkaissa paikoissa. Meidän "hoodeilla". Helsinki on meille pakopaikka, jossa kuljetaan katuja käsi kädessä, rauhoitutaan, jutellaan ja syvennytään toisiimme.

Moni teistä on varmasti törmännyt sisustuslehdissä ja somessa kaupunkijulisteisiin. Kauniit ja selkeät mustavalkoiset julisteet ovat ilo silmälle. Julisteet ovat näyttäviä sisustuksen herkkupaloja. Moni sisustaja on luonut kaupunkijulisteiden ympärille todella isojakin kokonaisuuksia. Instasta mieleeni on jäänyt iso olohuoneen seinä, johon oli koottu kaupunkijulisteita ja kelloja. Kukin kello oli asetettu kaupunkijulisteiden aikavyöhykkeiden mukaiseen aikaan. Aika makea idea. Moni varmasti valikoi kaupungin sen mukaan, mikä on itselle rakas paikka. Voi fiilistellä kivoja muistoja tai suunnata ajatuksensa jo uuteen matkaan.


Kaupunkijulisteet toimivat myös kivasti lahjana. Itse ilahdutin julisteella miestäni ystävänpäivän kunniaksi. Ja koska olen nössö ja todella huono pitämään salaisuuksia, niin annoin lahjan ennen varsinaista juhlapäivää. Toiveissa oli muistuttaa miestä yhteisistä minilomista ja yhteisen ajan tärkeydestä. Viime breikin hauskin juttu oli take away kahvit hirmuisessa pakkasessa ja uusi rento ruokapaikka Putte's Bar & Pizza. Majoitumme myös aina eri hotellissa. Viime lomalla olimme Fabianissa. Jos käytte Helsingissä, niin leikkikää ihan oikeasti välillä turistia. Kaupungista saa irti ihan uusia piirteitä, jos hyppää turistibussiin, pyörähtää maailmanpyörässä tai museossa. Kesäisin suosittelen ehdottomasti eväsretkeä! Täytä kori herkuilla ja kuplivalla ja suuntaa merenrantaan.

Ilokseni saan arpoa teidän seuraajien kesken ihastuttavan julisteen (koossa 50cm x 70cm). Käy katsastamassa julistevalikoima Kaupunkijuliste.fi verkkokaupasta! Mikä julisteista olisi sinulle mieleen? Osallistu arvontaan blogin Instagram-tilillä. Onnea matkaan kaikille!

Yhteistyössä Always somewhere else ja Kaupunkijuliste

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti