perjantai 19. heinäkuuta 2019

Väriä ja tyyliä - Inkit Suojakuoret


*Kaupallinen yhteistyö
Mobiilitukku.fi

Kesällä moni meistä repäisee ja kokeilee erilaisia tyylejä. Pukeutumisen kanssa on ihanan yksinkertaista ja helppoa. Minäkin olen tulevaa matkaa varten hankkinut muutamia uusia juttuja, jotka eivät ole ihan sitä minun normaalia linjaani. Mukavaa hieman iloitella ja panostaa itseensä. Kesällä aurinko kauniisti päivettää ihoa ja päivetyksen kaveriksi sopii mainosti kulta. Kultaa, kultaa ja kultaa. Kultaa ei voi olla koskaan liikaa. Kysy keneltä tahansa.

Sain hetki sitten vihdoin hankittua myös uuden kännykän. Nyt on hyvä reissussa kuvata kisatunnelmia ja saan teille, jopa teräviä videoklippejä laitettua blogin Instagram-tilille. Matkatyylini ollessa  mietittynä täytyy myös kännykkä pukea parhaimpiinsa. Hylkäsin tässäkin suhteessa ainaisen mustavalkoisen värimaailman ja valitsin puhelintani suojaamaan värikkäät Inkit Suojakuoret. Kulta ja marmori sopivat yhteen täydellisesti.


Kyllä nyt kelpaa. Kännykkä on aina menossa mukana, joten eikö ole ihan paikallaan, että sekin viestittää juuri sinun tyyliäsi ja persoonallisuuttasi? Eipä ne entiset mustat suojakuoreet kertoneet mitään iloisesta ja positiivisesta luonteestani, joka on taipuvainen hullutteluun. Tänä kesänä olen päättänyt antaa sisäisen harakkani, joka pitää kaikesta kiiltävästä tulla esiin. Hylkään hetkeksi yksinkertaisuuden ja tylsyyden, mutta en tingi turvallisuudesta ja laadusta. Olkoon uudet suojakuoret osaltaan kesäisen tyylini suunnannäyttäjiä.

Mobiilitukku.fi tarjoaa upeiden suojakuorien lisäksi myös ystävällistä ja nopeaa palvelua! Paketti löytää perille 1-3 vuorokauden kuluessa. Ilmainen toimitus (voitteko kuvitella). Inkit Suojakuoria saa yksinomaan Mobiilitukun kautta. Valittavanasi on yli 100 erilaista tyyliä yli 30 eri puhelimelle. Lisää särmää saat valitessa suojakuorille, joko mustat tai valkoiset reunukset. Oman puhelinmallin ja siihen sopivat suojakuoret löytyvät sivustolta helposti. Kaikki puhelinmerkit ja mallit löytyvät kätevästi listattuna. Ota myös rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun, mikäli omaa puhelinmallia ei jostakin syystä löytyisi. Olen aivan varma, että homma hoituu!

Suojaa puhelimesi reunat ja takaosan
Reunat pehmeää TPU-muovia, josta saa hyvän otteen.
Taustalevy kovaa akryylimuovia
Ohut ja siro muotoilu, paksuus vain 1,5 mm
Uniikki Design

Minun valintani:
Turquoise Marble

PS: Instagramin puolella on käynnistynyt kilpailu,
jossa sinulla ja ystävälläsi on mahdollisuus voittaa
UPEAT suojakuoret Inkit-valikoimasta! 

Yhteistyössä Always somewhere else ja Mobiilitukku.fi

2 kommenttia:

  1. Mä hommasin myös just uuden iphonen niin haluisin tilaa siihen uusia kuoria. Todella kivan värisiä nuo kuoret ja tuollaisia, joita ei varmaan ihan kaikilla ole. Haluisin ehdottomasti tilata tuon tummansinisen, jossa on vähän kultaa myös, todella jees!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kyllä myöntää, että juuri nuo mainitsemasi siniset kuoret ovat minunkin suosikit! Ihanaa viikkoa sinulle.

      Poista