keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Suloiset joulun toivotukset

Tunnelmallista ja rauhallista joulua kaikille lukijoille, seuraajille ja pikaisille piipahtajille. Olemme kohta lähdössä perheen kanssa mummolaan viettämään jouluaattoa. Eilisestä päivästä selvittyäni voin tänään hieman nostaa jalkojani ylös ja rentoutua. Raskausviikkoja on kertynyt 37+3 ja joulu tulee kohdallani juuri oikeaan aikaan. Minun on niin vaikea pysyä aloillani ja rentoutua. Kohellan joka paikassa tekemässä, vaikka voimia ei olisi. Joulu tarjoaa minulle nyt oivan pysähtymisen ja pienen levon. Tekee varmasti todella hyvää rauhoittua ja hieman kerätä voimia tulevaan koitokseen. Haluan nauttia tästä joulusta ja muistaa sen vielä pitkään. Vielä hetken on esikoinen yksin kaiken keskipisteenä ja perheen pienimpänä. Vielä hetken meitä on vain kolme.


Tekokuusia tuntui tänä vuonna olevan joka paikassa (varsinkin valkoisia). Minäkin hurahdin hetkellisesti ja hankin pienen tekokuusen tytön huoneeseen lipaston päälle. Joulukalenterista tuli tänä vuonna paljon kuusenkoristeita ja tyttö on saanut koristella niillä oman kuusensa.


Pahoitteluni Instagram päivitysten tökkimisestä joulukalenterin osalta. Huomenna aukeaa kaksi viimeistä luukkua. Hieman noloa minulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti