tiistai 5. toukokuuta 2015

Katseet kohti syksyä ja talvea- uudet mallistot

Pääsin kurkistamaan tulevan syksyn ja talven mallistoihin yhdessä Pienin askelin blogin takaa löytyvän Miran kanssa. Ihana päivä täynnä uusia trendejä: kauniita vaatteita, asusteita, jalkineita ja laukkuja. Merkeistä mukana olivat mm. s. Oliver, Hedgren, Panama Jack, Palladium, Kari Traa ja Didriksons.

Omaan vaatekaappiini rohmuaisin ilolla s. Oliveri vaatteita. Vaaterekistä löytyi herkkiä kukka kuoseja ja hienostuneen puuterin sävyisiä vaatteita. Toki sekaan mahtui myös pirteää punaista ja sinistä. Jalkaani haluaisin ehdottomasti sujauttaa söpöt vaaleanpunaiset kengät by Panama Jack. Kyseiset kengät todella viimeistelisivät tyylin. Muutenkin oli selvästi nähtävissä, että syksyllä ja talvella on tulossa todella näyttäviä jalkineita runsailla koristeluilla. 

Itselleni oli aivan uusi tuttavuus Kari Traan iloisen väriset ja super naiselliset treenivaatteet. Voi todellakin sanoa, että treenivaatteista tuli väkisinkin hyvälle tuulelle. Hämärästi mieleeni nousi 80- luvun kirkkaat neonvärit. Rakastin niitä silloin ja rakastan niitä yhä. Didriksonin vapaa-ajan ulkovaatteet olivat käytännöllisiä, toimivia sekä tuulen ja veden kestäviä. Materiaalit kulutusta kestäviä ja värit jälleen erityisen herkullisia. Oma suosikkini oli hupullinen toppaliivi. 

Annan kuvien puhua puolestaan. Kauniista vaatteista on, niin helppo innostua. Eikö?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti