maanantai 2. toukokuuta 2016

Vapun juhlintaa migreenissä

 

Toivottavasti teillä kaikilla oli oikein hauska ja rentouttava Vappu! Meillä Vapun juhlinta oli tänä vuonna pikkuisen hiljaisempaa. Menoa hieman häiritsi perheen äidin melkein kolme päivää kestänyt migreeni. Kohtauksen jälkeen olo on aina väsynyt, joten ihan hirmuista mekastusta ei meidän perheessä siis tänä vuonna nähty. Olin itse pienoisesti pettynyt, koska olisin halunnut olla kaikessa mukana täysillä.


Talon isäntä hemmotteli meitä kaikkia koko viikonlopun hyvällä ruoalla. Tarjolla oli lasten riemuksi hampurilaisia ja vohveliperunoita. Napsimme suihimme myös kaikenlaista helppoa sormiruokaa: kasviksia ja dippejä sekä marjoja ja hedelmiä. Ja kyllä meillä herkuteltiin myös karkeilla ja juustonaksuilla. Munkit taloon toimitti puuhakas mummo. Sunnuntaina pysyin jo tolpillani ja tein suklaaherkkua. Pakkasimme lapset autoon ja nautimme Vappubrunssin erittäin hyvässä seurassa.


Syömisen ohella meillä kotona sotkettiin huolella. Tietysti koko talo koristeltiin ilmapalloilla ja serpentiinillä. Lapset leikkivät ja riemuitsivat valotikuista sekä hassuista laseista. Taisi meillä olla vähän jekku ja jäynä tavaraakin talossa. Meillä oli aidosti hauska ja erittäin rento Vappu. Parasta oli saada olla yhdessä. Vappupallot ja paukkuserpentiini. Parhaat asiat elämässä ei muutu koskaan. Nyt taas kohti uutta viikkoa mieli kevyempänä. Hassuttelu tekee hyvää!!

12 kommenttia:

 1. Migreeni on kyllä... ei riitä sanoja edes kuvailemaan... :(

  Mutta todella herkullisen näköisiä leipomuksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhut asiaa. Minäkin voisin muutaman voimasanan tähän väliin sa noa. Eilen kipu kaikosi vain alkaakseen yöllä uudestaan. Oi, voi. Ja herkkuja söin, vaikka olo olikin hieman hutera koko viikonlopun. Hyvää alkanutta viikkoa sinulle!

   Poista
 2. Voi apua! Tiedän niin tunteen. Toivottavasti ei tule uudestaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkeen ei voi vaikuttaa. Onneksi tunnelma talossa pysyi kuitenkin hyvänä. Hyvää viikkoa sinulle!

   Poista
 3. Voi ei! Niinkö pitkään se nyt kestikin. :( Siitäkin huolimatta teidän vapusta huokuu lämmin tunnelma ja välittäminen. Aurinkoista ja parempaa viikonalkua sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa viikkoa myös sinulle. Vielä mennään nitkutellen tässä pään kanssa. Vappu oli kuitenkin kaikesta huolimatta ihanaa yhdessäoloa.

   Poista
 4. Sinulle on jotain blogissani! Ihanaa toukokuun alkua! <3

  http://pikku-bambin.blogspot.fi/2016/05/lifestyleblogaajien-kirjahaaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! Kävin kurkkaamassa ja mielelläni osallistun mukavaan haasteeseen!! Ihanaa kevättä myös sinulle! Kesä on jo ihan ovella!

   Poista
 5. Migreeni on kyllä yksi kamalimmista vaivoista.
  Mutta hyvät on herkut näköjään olleet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi mies talossa taikoo herkkuja. Minä siinä sivussa jotakin päperrän. Kovasti toivon, että omat lapseni eivät perisi tätä kamalaa vaivaa minulta.

   Poista
 6. Mulla on sellainen taipumus että jos olen jonkun juhlan vapaalla niin kärsin migreenistä sillon! :D

  VastaaPoista
 7. Oi, voi. Minulla on tämä vaiva ollut vähän nyt taka-alalla. Nyt on taas semmoinen vaihe, että ns. pukkaa särkyä päälle. On vähän semmoista aaltoliikettä. Pitäisi elää mahdollisimman tasaista arkea. Se on pikkuisen haastavaa lapsiperheessä. Hih.

  VastaaPoista