torstai 23. kesäkuuta 2016

Juhannus - The Look


Rentoa, mukavaa ja ripaus kimallusta. Näissä vaatteissa pysyn pihalla lasten perässä ja päihitän mieheni tikanheitossa tänä Juhannuksena. Asupostauksia on tulossa blogiin lisää ja ne väläyttävät aina jotakin uutta puolta vaatekaapistani. Tarkoitukseni on luoda postaussarja hyvän mielen vaatekaapista.  Pääteemoina ovat vaatteiden ja asusteiden yhdisteltävyys, rentous ja mukavuus sekä monikäyttöisyys. En ole koskaan pitänyt itseäni mitenkään muodikkaana tai tyylikkäänä ihmisenä. Olen monesti tuskaillut epäonnistuneita vaatevalintojani. Ajatellut, että tyylikkyys on enemmän syntymälahja. Ei opittavissa oleva taito. Nyt olen oivaltanut, että kyse on oikeastaan siitä mihin asiaan huomionsa keskittää. Vaatteiden ja asusteiden kanssa pelailu on oikeastaan aika hauskaa puuhaa. Asenne ratkaisee. Kivoja vinkkejä pukeutumiseen tarjoaa DefShop Blogi. Kannattaa käydä kurkistamassa! Kokeilkaa rohkeasti uusia tyylejä. Voitte yllättyä iloisesti.


Hihaton paita Vero Moda vm Juca Harmaa
Leggings Urban Classics Jersey Musta
Kaulakoru Dolores Kaulakoru Pieces


Tunnetusti minä rakastan mustaa, harmaata ja hopeaa. Leggarit sopivat monenlaiseen menoon ja blogiin onkin tulossa hieman sporttisempi kuvasarja. Simppeli, mutta samalla mielestäni todella tyylikäs hihaton pusero sopii leggareiden kanssa todella kivasti yhteen. Näyttävä kaulakoru ei kaipaa kaverikseen enää mitään muuta. No iloisen hymyn ehkä. Ihanaa Juhannusta teille kaikille. Pitäkää huolta toisistanne.

Yhteistyössä MiruMaru ja DefShop

8 kommenttia:

 1. Jännityksellä odotan jatkoa sarjalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin. Jännitän ihan vietävästi asukuvien ottamista!! Iiks.

   Poista
 2. No joo tää on kyllä sellainen postaussarja mitä odotan innolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla. Toivottavasti osaan toteuttaa tämän homman yhtä hyvin, kun olen sen mielessäni ajatellut.

   Poista
 3. Sun postauksista tulee aina hyvälle mielellä, tämäkin niin simppeli mutta ihana! Harvoja blogeja enää seuraan, mutta sun jutut luen aina. Hyvää työtä! :) ihanaa juhannusta toivottelee Heini (se ex-Kasvukausi-bloggari ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Heini!! Minä seurailen sinua Instan puolella ahkerasti. Heti nousee sinusta kuva mieleen Tampereen kamera koulutuksessa. Apua. Siitäkin on kohta vuosi aikaa. Ihanaa, että seurailet. Tulee tosi hyvä fiilis ihanasta palauteesta!! Kiitos. Hyvää Juhannusta sinulle ja koko perheelle!

   Poista