perjantai 26. elokuuta 2016

Leikkihuone täynnä iloista tunnelmaa ja toimintaa


Uusien nukkumajärjestelyjen vuoksi kuopuksen huone on ollut tovin vajaalla käytöllä. Päätimme tehdä kuopuksen huoneesta lasten yhteisen leikkihuoneen. Toivomme, että tämä ratkaisu auttaisi vähentämään painetta olohuoneessa ja aikuisetkin saisivat hieman tilaa itselleen. Toki leikit saavat edelleenkin kulkeutua ympäri taloa, mutta jos ei ihan koko lelukokoelmaa aina kaadettaisi keskelle olohuonetta.


Leikkihuoneessa on myös esikoisen välillä mahdollisuus rauhoittua ja katsella piirrettyjä. Lattialla on tilaa rakentaa isompiakin leikkejä. Meillä onkin ollut tapana tehdä porukalla isoja junaratoja. Leikkejä ei myöskään tarvitse aina korjata illaksi pois. Juuri nyt leikkihuoneessa vietetään syntymäpäiviä. BABY born täyttää kokonaiset 2-vuotta. Oikeasti BABY born viettää tänä vuonna 25-vuotisjuhlavuotta! Ihastuttava nukke on pysynyt monen pienen tytön suosikkileluna jo pitkään. Nukkea voi kylvettää, juottaa, syöttää ja kyyneleetkin tipahtavat vauvan poskelle, kun harmittaa. Potalle on myös tarvetta. Ihmeellistä.

Huoneessa pääsee myös piirtelemään pienen Onni lastenpöydän ympärille. Kalusteiden kaunis keltainen sävy sopii mielestäni ihanasti yhteen Tapettitalon tapetin kanssa. Leluille kaipaisin oikein isoja ja tukevia koreja, mutta muuten huone on mielestäni oikein kiva.

Pöydän ja jakkaroiden jalat saarnipuuta.
Kannet maalattua mdf-levyä.
Pöydän halkaisija 60 cm, korkeus 46,5 cm
Jakkaran halkaisija 28,5 cm, korkeus 35,5 cm


Valkoinen kaappi sai kylkeensä uudet pirteät lippuviirit. Välillä sitä ihmettelee itsekin miten pieni juttu voi muuttaa ilmettä niin isosti. Lippuviiri on leikattu pienistä tapetinpaloista ja teipattu kiinni kaksipuolisella teipillä. Huoneessa on minusta hauskassa suhteessa väriä ja tunnelmaa tasoittavaa mustavalkoista väritystä. Seuraavaksi vien teidän kurkistamaan vinttiin. Siellä me vaavin kanssa nukutaan. Kuunnellaan sadetta.

Yhteistyössä MiruMaru ja Veken Kaluste
                                           Amo

4 kommenttia:

 1. Teillä näyttää ihanan värikkäältä koko koti! Olispa meilläkin lastenhuone jota laittaa.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos. Kyllä meiltä löytyy onneksi myös talosta paikkoja, joissa väriä ei ole ihan niin paljon, kun lastenhuoneissa. Lastenhuoneissa on lupa vähän hullutella ja se on ihanaa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Kaunis Matuseni! Teillä on myös niin ihanan näköistä, mitä olen blogistasi päässyt kurkistamaan!

   Poista