torstai 16. maaliskuuta 2017

LuKLabel Design Teamin kohtaaminen - Päivä täynnä inspiraatiota


Palataan hetkeksi viime lauantaihin. Aurinko paistoi. Ympärillä oli iloista puheensorinaa. Innostunutta meininkiä ja tunnelmaa. LuKLabel Design Team oli koolla ensimmäistä kertaa. Oli jännittävää tavata ihmiset, joiden kanssa oli vaihtanut ajatuksia ja ideoita  Facebookin kautta jo pienen tovin. Erityisesti tutuksi tuli oma tiimi. Oikein mukavia naisia kaikki!

Saimme uppotua päivän aikana mielenkiintoisin teemoihin. Pantonen värikartta on aihe mistä voisi kirjoittaa ihan oman postauksen. Kävimme päivän aikana myös pienoisesti läpi tuotteiden valmistusta ja erilaisten koneiden suomia mahdollisuuksia ja rajoituksia. Suunnittelimme myös markkinointia ja hyppäsimme jo Lapsimessujen tunnelmaan.


Oli kiva päästä myös näkemään LuKLabelin tuotteita livenä, sekä tietysti tavata videoista tuttu Tiia Hakala. Sielu ja sydän LuKLabelin takana! Päivä oli ihana ja antoisa monin tavoin. Kotiäiti sai tavallisuudesta poikkeavaa ajateltavaa. Oikein virkistävää. Välillä on tosiaan ihana huomata, että sitä pystyy vielä ihan älykkääseenkin keskusteluun. Tuomaan uusia ideoita ja näkökantoja asioihin. Kotosalla sitä juttelee eniten lasten kanssa Muumeista. Seuraavaa kertaa odotellessa!
Made in FearlessEi kommentteja:

Lähetä kommentti