sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

LuKLabel - Pelotonta uutta ajattelua!


Uteliaisuus pitää elämän mielekkäänä ja mielenkiintoisena. Toisinaan tarvitaan vain hitusen rohkeutta ja tie vie odottamattomiin paikkoihin. Olen heittäytynyt rohkeasti uusien ihmisten pariin ja mukaan projektiin, joka pitää sisällään paljon sellaisia asioita, jotka tuottavat päivittäin iloa elämääni. Olette kenties törmänneet LuKLabelin innostaviin sisustuskuviin Instagramissa? LuKLabel on uusi ja raikas suomalainen brändi, jonka kokoelmista löytyy moderneja ja tyylikkäitä piensisustus- ja lastentuotteita. Made in fearless with customers for customers. Ajatuksena on suunnnitella tuotteita asiakastarpeiden mukaan ja tässä kohdin mukaan astuu LuKLabel Design Team.

Satuin törmäämään Instagramissa hakuilmoitukseen ja epäilin hetken olisiko minulla edes rahkeita hakea mukaan joukkoon. Jostakin sain kuitenkin annoksen rohkeutta ja näpyttelin itsestäni pienoisen esittelyn. Yllätyn melkoisesti, kun sain ilmoituksen hyväksymisestäni tiimiin. Ajatella, että minäkin saan olla pieni osanen tällä mielenkiintoisella matkalla. Olen todella onnellinen tästä mahdollisuudesta.

On hienoa saada työskennellä innostavan porukan kanssa, jossa toisten hienot ideat ruokkivat toisiaan. Minäkin olen saanut pitkästä aikaa hyödynnettyä sellaisia osaamiseni alueita, joita en ole toviin päässyt käyttämään. Hienoa huomata, että vanhoista opeistani tuotesuunnittelun saralla on jälleen hyötyä. Innolla odotan, mitä kaikkea tulevaisuus tuo eteen. Tällä hetkellä ideoimme erilaisia tuotteita ja pohdimme materiaaleja.  Edessä on myös paljon odotettu tapaaminen Helsingissä, sekä messut. Tutustu myös muihin tiimiläisiin esittelyvideon kautta.

2 kommenttia: