sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Essence tuo väriä kevääseen ja väsyneille kasvoille


Lämpöiset ja aurinkoiset kevätpäivät tuovat mukanaan lupauksen kesästä. Odotuksen ja sektion jälkeen keho alkaa pienin askelin tuntumaan taas omalle. Peilikuva on vielä hieman kalpea ja kilot ovat karisseet aavistuksen liian nopeasti pois. Onneksi kasvoille voi nyt loihtia tervettä hehkua! Ihana paketti väriä, hauskuutta ja piristystä saapui nostattamaan suupieleni ylöspäin. Kiitos WHY NOT PR. En ole aikaisemmin testannut Essence:n tuotteita, mutta olen kyllä kiinnittänyt huomiota tuotteiden iloisuuteen, nuorekkuuteen ja edulliseen hintaan. Tuotevalikoima on myös melkoisen runsas!

Tälle keväälle on tarjolla ihastuttavia uutuuksia monenlaiseen makuun. Pidän erityisesti itse koottavasta luomiväripaletista. Keksintö on kerrassaan loistava. Jokainen sävy tulee täten varmasti käyttöön. Arkena pelkkä ripsiväri ja kaunis huulikiilto riittää piristämään ilmettä. Saamani paketti oli kyllä niin kattava, että tuotteilla saa loihdittua monenlaisia erilaisia tyylejä. Raskauden aikana en ehostanut kasvojani kertaakaan. Tarkistin peilikaapin sisältöä ja huomasin, että minun tulee seuraavaksi panostaa meikkisiveltimiin. Kevään ja kesän aikana on luvassa paljon kivoja pieniä juhlia, johon on kiva laittautua ja nousta hetkeksi arjen yläpuolelle.

 
Mietin testaillessani tuotteita, että kallein ei aina tarkoita parasta. Essence tarjoaa ehdottomasti hyvän hinta-laatusuhteen. Uskon myös, että edullinen hinta rohkaisee kokeilemaan rohkeammin erilaisia tyylejä! Pitämään hivenen hauskaa. Edessä on kevään hilpein juhla eli Vappu. Olisiko nyt oikea aika kokeilla jotakin uutta tyyliä? Unohdetaan hyssyttely ja turvalliset valinnat ja kokeillaan jotakin innostavaa ja jännittävää.Yhteistyössä Always somewhere else ja WHY NOT PR/Essence

2 kommenttia:

  1. Meidän teini hehkutti noita meikkejä. Ovat kuulemma just sopivan pinkkejä ja kimaltelevia. Itse laitan just ja just ripsarii ja jotain bb voidetta... ei vaan jaksa enää... 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kiva kokeilla jotakin itselle uutta. Elämässä voisi olla enemmänkin pinkkiä ja kimaltavaa! Ja hei jaksaa, jaksaa..hih.

      Poista