lauantai 8. heinäkuuta 2017

Nyt tuli liian värikästä


Viikonloppu kahdestaan vauvan kanssa on ollut tervetullutta vaihtelua. Osa perheestä lomailee kesämökillä. Kotona on ollut todella rauhallista ja on ollut kiva viettää vauvan kanssa leppoisia yhteisiä hetkiä. Perjantaina siivosin koko talon ja pesin pyykkiä monta koneellista. Tänään aloitin aamun kuuntelemalla lemppari kappaleitani ja join monta erikoiskahvia putkeen. Ihmettelin itsekseni, miksi syön aina tomaattikeittoa mieheni ollessa poissa kotoa. Tulin siihen tulokseen, että olen liian laiska tekemään ruokaa vain itselleni. Syön lihapiirakatkin kylmänä.

Vauvanhoidon lisäksi olen järjestellyt lasten tavaroita paikoilleen leikkihuoneessa ja nauttinut siitä, että talossa ei vallitse järkyttävä epäjärjestys. Rauhalliset viikonloput ovat myös kuin tehty erilaisia diy kokeiluja varten. Kirpparilta ostettu jalkalamppu kaipasi piristettä ja pujottelin siihen puuhelmiä. Makustelin keskeneräistä projektia ja tulin siihen tulokseen, että se oli jo liiankin värikäs. Päätin purkaa koko komeuden ja aloittaa alusta käyttäen lähivärejä. Joudun kipaisemaan helmikaupan kautta, että saan homman hoidettua päätökseen. En voi luovuttaa ennen kuin näen lopputuloksen valmiina. Huomenna ajattelin käyttää aikaa hieman valokuvaukseen. Tosin olen myös huomannut sen, että vauva on enemmän ja enemmän valveilla. En saa tehdyksi puoliakaan siitä, mitä ajattelen tekeväni, koska vauva viihtyy parhaiten sylissä. No tarvitseeko sitä sitten aina tehdä niin paljon?2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Elli! Harvoin tulee sanottua, että liikaa väriä, mutta nyt meni toteutus uusiksi. Ihanaa sunnuntaita sinulle!!

      Poista