sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Isänpäivän brunssi


Tänä vuonna ei isänpäivä mennyt ihan putkeen. Minä olen sairastellut kaksi viikkoa. Välillä olo on ollut hiukan parempi ja välillä taas huonompi. Aamulla oli heti selvää, että tänään olisi taas huonompi päivä. Kuumeilusta huolimatta suoriuduin aamupalasta ja kakun tekemisestä. Isommat lapset päättivät pistää päivän aikana ranttaliksi ja tunnelma oli kaikkea muuta kuin kepeä. Sellaista se välillä on. Ei todellakaan täydellistä, vaan lähinnä koomista. Päivän jälkeen olin aivan puhki.

Isänpäivänä meillä syödään pidennetty ja runsas aamiainen. Tapa on minusta mukava. Itse nautin suuresti siitä, että saan rakentaa kauniin kattauksen ja valmistaa aamupalan kerrankin ihan rauhassa. Poissa on arkiaamujen kamala kiire. Lapsetkin viihtyivät tällä kertaa pöydässä yllättävän pitkään. Kenties se johtuu siitä, että on kiva koota oma aamupala tarjolla olevista aineksista.



Kokeilimme aamukahvin sekaan vaihtelun vuoksi Blue Diamond mantelimaitoa ja täytyy kyllä sanoa, että kokemus oli mukavan positiivinen. Maku oli lempeän mieto ja kermainen. Kahvin kanssa oli mukava napostella pähkinöitä ja manteleita. Hieman myöhemmin nautimme vielä kakkukahvit. Päivä oli vähän levoton, mutta jää silti ikuisesti mieleen. Esikoinen ojensi isälleen esikoulussa tekemänsä isänpäiväkortin. Söpöä. Tuskin maltan odottaa äitienpäivää. Millainen isänpäivä teillä oli?


Menu

Pekoniin käärittyjä nakkeja
Sienisalaattia
Paistettua paahtoleipää kananmunalla
Suolakurkkua
Oliiveja
Kurkkua
Porkkanaa
Coctailtikut (juusto, tomaatti, paprika, lihapulla)
Hedelmäsalaattia
Pähkinöitä
Tuoremehua
Smoothie
Kahvi

Britakakku


Yhteistyössä Always somewhere else ja Lejos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti