perjantai 29. maaliskuuta 2019

Kevään Essence väriloistoa

Essence kynsilakat

Kaupallinen yhteistyö
*tuotteet pr-näytteitä

Kaikki ihanat kevään juhlat ovat kohta edessä. Kevät onkin iloisen hulluttelun aikaa. Pitkän ja pimeän talven jälkeen annamme taas värien iloisesti leiskua. Värit kohottavat omaa mielialaa ja saavat usein myös vastaantulijan hymyilemään. Kiireinen kotiäitikin ehtii lakata kyntensä leiskuvin värein, sillä essence:n kynsilakat kuivuvat hetkesssä. Omat suosikkivärini löytyvätkin kahvikupista. Yllätys. Kerrassaan ihania värivivahteita. Kynsilakan levityskin on nopeaa hommaa. Peittävän kerroksen saa aikaiseksi jo yhdellä vedolla. Täytyy todeta, että tämä homma todella toimii.

Minulla on usein tapana piristää tummaa vaatetustani kivoilla koruilla. Se on ollut helppo, nopea ja minulle sopiva tapa hieman laittautua kiireen keskellä. Look on heti mietitympi, kun siihen yhdistää vaatteiden/korujen sävyjä mukailevan kynsilakan. Itselle voi reilusti antaa luvan räväyttää. Turhan usein tyydymme olemaan vaatimattomia. Miksi ihmeessä? Ota kevät haltuun kunnolla. Kelien muuttuessa kesäisemmiksi muista lakata myös varpaankynnet.


Kynsilakkoja tulisi olla jokaiseen lähtöön. Suotta pitäytyä vain turvallisessa kirkkaassa lakassa. Oletko koskaan miettinyt, että ostaisit kynsilakkoja sopimaan jokaiseen lempivaatteeseesi? Minä kuljen paljon farkuissa ja tennareissa, mutta t-paidoissa, huiveissa ja koruissa väriä löytyy mukavasti. Oma lempipuseroni on varustettu aika räväkällä vihreällä raidalla. Miksi en laittaisi samaa vihreää myös kynsiin. Moni teistä varmasti näin tekeekin. Minä vasta opettelen näitä asioita. Perheemme esikoinen on hyvin kiinnostunut meikeistä ja hänen kyntensä pitikin lakata ihan ensimmäisenä. Neiti Pippuri halusi jokaisen kyntensä eri värillä. Oi, kuinka iloinen hän värikkäistä kynsistään olikaan. Pieni yhteinen kaunistautumishetki oli palkinto hyvin sujuneista kokeista. Itselläni on pieni aavistus siitä, että esikoisestamme on kasvamassa todellinen kaunotar, joka tulee olemaan huomattavasti tyylitietoisempi kuin äitinsä. Kenties minä saan tulevaisuudessa vinkkejä häneltä. Kuulostaako tutulle?

Halusin ilahduttaa myös teitä seuraajia kivalla setillä hurmaavia kynsilakkoja. Käykää Instagramin puolella osallistumassa arvontaa. Ihanaa viikonloppua teille.

Yhteistyössä WHY NOT PR / ESSENCE COSMETICS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti